Roestmodulator


De Gardian Module is een roest protectie systeem wat past in de palm van uw hand. Dit systeem gaat verder dan de traditionele beschermende anti- roest coatings.

Het feit dat corrosie een proces is van een elektrochemisch proces waarbij de reactie tussen zuurstof en ijzer de corrosie doet ontstaan maakt het mogelijk om door het uitsluiten van één van de elementen dit proces te vertragen of te beëindigen.

De werkwijze van de Gardian berust op het feit dat deze op ingenieuze wijze een negatieve lading op de carrosserie aanbrengt. Met andere woorden: de kracht van koppeling van een bepaalde hoeveelheid afgemeten elektronen aan het metalen element dat gekoppeld is aan de massa van de accu. Door deze extra aangebrachte negatieve lading wordt het zuurstof onmogelijk gemaakt contact te maken met het metalen oppervlak.

Door het ontbreken van dit element wordt het corrosie proces vertraagd. Op deze wijze wordt op de meest onbereikbare plaatsen het corrosieproces vertraagd. Ook onderdelen die u niet met anti-corrosie coatings kunt beschermen c.q. bereiken worden op deze wijze beschermd. Te denken  valt bijvoorbeeld aan uw uitlaat, holle ruimtes welke met coatings niet te bereiken zijn etc etc.

De Gardian module is gekoppeld aan de accu en gebruikt net zoveel energie als een lcd klokje. Mocht de accu spanning onder zijn startcapaciteit komen dan schakelt de Gardian zichzelf uit. Bij langdurige opslag van uw voertuig wordt een druppellader aanbevolen.