Word dealer!

Mooie kansen met een eersteklas PTFE lakverzegeling

Bent u op zoek naar een (beter) product om de carrosserie van voertuigen te beschermen? Dan is lakverzegeling van PPS de enige juiste oplossing! In tegenstelling tot concurrerende merken van lakprotectie kent het werken met PPS geen drempels. Het aanbrengen van de lakbescherming op een voertuig zal u geen problemen opleveren. U wint zelfs tijd vergeleken met andere producten. Afplakken is niet nodig en het product laat geen sporen na. Volg de eenvoudige stappen en de auto is jarenlang beschermd tegen hardnekkige weersinvloeden. Tevens is het schoonmaken van de auto in de toekomst een stuk gemakkelijker.

U krijgt vrijblijvend een demonstratie op locatie en als u overtuigd bent van ons product zorgen wij voor een professionele start. U ontvangt een dealermap met instructies, testresultaten en referenties (o.a. defensie, luchtvaart en automotive) en u kunt de productsets PPS lakbescherming eenvoudig bestellen via onze webshop. Voor u is het werken met PPS lakbescherming een mooie kans om uw dienstverlening uit te breiden en zo meer omzet te genereren. Voor uw klanten zal de kwaliteit en garantie doorslaggevend zijn. Uw klant kan rekenen op maar liefst 7 jaar garantie bij de toepassing van PPS lakbescherming op nieuwe voertuigen. Voor gebruikte voertuigen geldt een garantie van 5 jaar.

Aanvraag demonstratie:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Typ de karakters die u hier ziet: